Rubinowa Kompozycja

Grycan Sorbet z Mango z pestkami granatu i sosem z białej czekolady.

Składniki: 

  • Lody Grycan Sorbet z Mango
  • 2 – 3 łyżki wody
  • 100 g białej czekolady
  • 1 łyżka śmietanki kremówki
  • 1 granat

Sposób przygotowania:

  1.  Zagotuj w garnuszku 2 – 3 łyżki wody, a następnie dorzuć czekoladę i roztop ją, ciągle mieszając.
  2. Kiedy czekolada będzie roztopiona, zdejmij ją z ognia i wmieszaj śmietanę.
  3. Polej talerz przygotowanym sosem z białej czekolady, nałóż dwie kulki sorbetu z mango i udekoruj pestkami granatu.

Smacznego!

z Mango

Najsłodsza odmiana owoców mango, którą zamknęliśmy w sorbecie dzięki unikalnej recepturze.

Biała czekolada

Bogaty smak lodów śmietankowych Grycan w towarzystwie płatków białej czekolady - propozycja dla wielbicieli wytwornych słodkości.