Rubinowa Kompozycja
Grycan Sorbet z Mango z pestkami granatu i sosem z białej czekolady.
Składniki:
- Lody Grycan Sorbet z Mango
- 2 – 3 łyżki wody
- 100 g białej czekolady
- 1 łyżka śmietanki kremówki
- 1 granat
Sposób przygotowania:
- Zagotuj w garnuszku 2 – 3 łyżki wody, a następnie dorzuć czekoladę i roztop ją, ciągle mieszając.
- Kiedy czekolada będzie roztopiona, zdejmij ją z ognia i wmieszaj śmietanę.
- Polej talerz przygotowanym sosem z białej czekolady, nałóż dwie kulki sorbetu z mango i udekoruj pestkami granatu.
Smacznego!
z Mango
Najsłodsza odmiana owoców mango, którą zamknęliśmy w sorbecie dzięki unikalnej recepturze.
Biała czekolada
Bogaty smak lodów śmietankowych Grycan w towarzystwie płatków białej czekolady - propozycja dla wielbicieli wytwornych słodkości.