![](https://grycan.pl/wp-content/uploads/2019/02/650x650_0012_mak_i_sorbet_cytrynowy_201.jpg)
Lodowy makowiec
Lody Makowe i Sorbet z cytryn ze skórką z pomarańczy i rodzynkami.
Składniki:
- Lody Grycan Makowe
- Lody Grycan Sorbet z Cytryn
- 2 łyżki rodzynek
- skórka otarta z połowy pomarańczy
Sposób przygotowania:
- Obierz skórkę z pomarańczy, formując ją w cienkie wstążki.
- Ułóż na talerzykach po jednej kulce lodów makowych i po dwie kulki sorbetu z cytryn.
- Udekoruj talerzyki rodzynkami i skórką z pomarańczy.
Smacznego!
![](https://grycan.pl/wp-content/uploads/2019/04/footer_short.png)
z Cytryn
Soczyste cytryny w postaci lodowego deseru. Owoce są przez nas starannie selekcjonowane a sok ręcznie wyciskany.