Lawendowy puchar

Lody Biała Czekolada i lody Pistacjowe z lawendą i kawałkami czekolady.

Składniki:

  • Lody Grycan Biała Czekolada
  • Lody Grycan Pistacjowe
  • 2 łyżki pistacji (niesolonych)
  • 8 kostek białej czekolady
  • 2 łyżeczki jadalnej lawendy

Sposób przygotowania:

  1. Posiekaj  kawałki białej czekolady i ułóż je na dnie pucharków, zostawiając kilka do dekoracji.
  2. Dodaj posiekane pistacje, a następnie ułóż po dwie kulki lodów Biała Czekolada i po jednej kulce lodów pistacjowych.
  3. Posyp desery lawendą i pozostałymi wiórkami białej czekolady.

Smacznego!

Biała Czekolada

Bogaty smak lodów śmietankowych Grycan w towarzystwie płatków białej czekolady - propozycja dla wielbicieli wytwornych słodkości.

Pistacjowe

Smak aromatycznych orzeszków pistacji w postaci kremowych lodów o pięknym kolorze.