Lawendowy puchar
Lody Biała Czekolada i lody Pistacjowe z lawendą i kawałkami czekolady.
Składniki:
- Lody Grycan Biała Czekolada
- Lody Grycan Pistacjowe
- 2 łyżki pistacji (niesolonych)
- 8 kostek białej czekolady
- 2 łyżeczki jadalnej lawendy
Sposób przygotowania:
- Posiekaj kawałki białej czekolady i ułóż je na dnie pucharków, zostawiając kilka do dekoracji.
- Dodaj posiekane pistacje, a następnie ułóż po dwie kulki lodów Biała Czekolada i po jednej kulce lodów pistacjowych.
- Posyp desery lawendą i pozostałymi wiórkami białej czekolady.
Smacznego!
Biała czekolada
Bogaty smak lodów śmietankowych Grycan w towarzystwie płatków białej czekolady - propozycja dla wielbicieli wytwornych słodkości.
o smaku Pistacja
Smak aromatycznych orzeszków pistacji w postaci kremowych lodów o pięknym kolorze.