Lato na Karaibach

Lody Grycan Kokosowe i Sorbet z Mango z sokiem z pomarańczy i mango.

Składniki:

  • Lody Grycan Kokosowe
  • Lody Grycan Sorbet z Mango
  • 100 ml soku z pomarańczy
  • 1 mango
  • Plastry świeżego kokosa lub 2 łyżki płatków kokosowych

Sposób przygotowania:

  1. Obierz i pokrój mango na drobne kostki, a następnie wrzuć je na dno szklanek.
  2. Zalej owoce sokiem z pomarańczy.
  3. Ułóż po dwie kulki lodów kokosowych i sorbetu z mango do każdej porcji.
  4. Udekoruj deser plastrami lub płatkami kokosowymi.

Smacznego!

Kokosowe

Delikatna kompozycja z dominującym smakiem płatków kokosowych

z Mango

Najsłodsza odmiana owoców mango, którą zamknęliśmy w sorbecie dzięki unikalnej recepturze.