Siesta w upalny dzień

Grycan Sorbet z Cytryn i Sorbet z Truskawek z sałatką owocową.

Składniki:

  • Lody Grycan Sorbet z Cytryn
  • Lody Grycan Sorbet z Truskawek
  • 4 plastry arbuza
  • 300 g truskawek
  • Sok z 1 cytryny
  • 5 listków mięty

Sposób przygotowania:

  1. Pokrój plastry arbuza na kostki, truskawki przekrój na pół.
  2. Ułóż owoce na talerzu i pokrop je sokiem z cytryny.
  3. Posiekaj listki mięty i rozrzuć je na owocach.
  4. Ułóż po jednej kulce sorbetu z cytryn i sorbetu z truskawek obok owoców.

Smacznego!

z Cytryn

Soczyste cytryny w postaci lodowego deseru. Owoce są przez nas starannie selekcjonowane a sok ręcznie wyciskany.

z Truskawek

Prawdziwy smak polskiego lata – sorbet tworzony ze słodkich, polskich truskawek, które ręcznie przygotowujemy w naszej fabryce.