Lody w kulkach

Smaki deserowe

Smaki Deserowe powstają na miejscu w lodziarnio-kawiarniach, poprzez połączenie lodów Grycan z najwyższej jakości dodatkami: kruszonymi ciasteczkami, konfiturami, sosami, karmelem czy bakaliami. Taki sposób przygotowania lodów daje niezliczone możliwości komponowania smaków!

Stracciatella z pomarańczą i czekoladą

Caffe latte z czarną porzeczką, orzechami włoskimi i gorzką czekoladą

Panna cotta z jeżyną i pistacjami

Ricotta z czekoladą i pistacjami

Ricotta z malinami i granatem

Caffe Latte z kajmakiem, białą czekoladą i bezą kawową  

Śliwka pod kruszonką

Jogurtowe z brzoskwiniami i granolą orzechową

Jogurtowe z borówkami

Matcha z malinami i białą czekoladą

Śmietankowe z Oreo

Czekoladowe z wiśniami

Chałwowe z orzeszkami

Panna cotta z kajmakiem i słonymi orzeszkami

Mleczna czekolada z czekoladą Milka i orzechami laskowymi

Śmietankowe z wiśniami i czekoladą

Orzech laskowy z orzechami laskowymi i czekoladą Milka

Stracciatella z malinami i gorzką czekoladą

Słony karmel z gruszką i orzechami włoskimi

Biała czekolada z żurawiną i migdałami

Czekoladowe z pomarańczą i migdałami

Śmietankowe z lemon curd i bezą

Mascarpone z jeżyną i pistacjami

Orzech włoski z daktylami

Beza Pavlova z truskawkami

Mocca z bezą i gorzką czekoladą

Panna cotta z marakują

Likier pomarańczowy z pomarańczami i gorzką czekoladą

Czekoladowe z wiśniami i białą czekoladą

Kokosowe z czekoladą i wiórkami kokosowymi

Podwójnie czekoladowe o smaku mięty

Śmietankowe z czarną porzeczką i bezą

Słodki migdał z pomarańczą i białą czekoladą

Rabarbar pod kruszonką z lodami waniliowymi

Pinacolada z ananasem i białą czekoladą

o smaku Pistacja z czarną porzeczką i bezą

Cynamonowe ze śliwkami i ciasteczkami

Makowe z żurawiną i białą czekoladą