Maliny w czekoladzie

Klasyka naszych deserów domowym wydaniu!

Składniki:

  • Sorbet z Malin Grycan
  • Lody Czekoladowe Grycan
  • Ciasteczka czekoladowe
  • Kilka kostek czekolady
  • Polewa czekoladowa
  • Maliny – świeże lub mrożone

Sposób przygotowania: 

  1. Do miseczek wyłóż lody czekoladowe i sorbet z malin.
  2. Udekoruj pokruszonymi ciastkami i kawałkami czekolady. Całość polej gęstą polewą czekoladową – idealnie, jeśli będzie gorąca! Na koniec kilka malin – świeżych lub mrożonych.

Smacznego!



z Malin

Sorbet z najlepszych polskich malin o intensywnym smaku i aromacie.

Czekoladowe

Klasyka gatunku i podstawa wielu deserowych kompozycji - lody czekoladowe Grycan z chrupiącymi kawałkami wysokogatunkowej czekolady.