![](https://grycan.pl/wp-content/uploads/2021/01/Grycan-202042212.jpg)
Biała czekolada z żurawiną
Słodko-wytrawne połączenie smaków!
Składniki:
- Lody Grycan Biała Czekolada
- Biała czekolada
- Migdały słupki
- Konfitura z żurawiny
Sposób przygotowania:
- Czekoladę posiekaj na wiórki lub drobne kawałeczki.
- Nałóż lody do pucharków lub miseczek.
- Włóż na nie konfiturę z żurawiny – możesz ją wcześniej lekko podgrzać!
- Posyp całość białą czekoladą oraz migdałami.
Smacznego!
![](https://grycan.pl/wp-content/uploads/2019/04/footer_short.png)
Biała czekolada
Bogaty smak lodów śmietankowych Grycan w towarzystwie płatków białej czekolady - propozycja dla wielbicieli wytwornych słodkości.